vandaag voor 14:00 uur besteld besteld morgen in huis

Nieuwe motorbanden nodig?

Alleen de beste merken motorbanden laat je monteren bij Bikers World Heemskerk , dé motorbanden specialist. 

 

Dealer van diverse merken zoals Dunlop, Continental, Pirelli, Metzeler en Michelin.

Neem contact met ons op voor de actuele prijzen en de montagemogelijkheden.

 

Goede motorbanden zijn essentieel voor een veilige en plezierige motorrit.

Als Dunlop Pro Dealer kunnen wij elke motorrijder het juiste advies geven over welke Dunlop motorband het best bij de motor en rijstijl past. Dunlop heeft ruim 130 jaar racegeschiedenis en innovatie in elke band verwerkt. Ongeacht jouw motor en rijstijl: voor iedereen is er een perfecte Dunlop band. Zoals Dunlop adviseert: “Laat de banden alleen monteren door een bandenspecialist. Verkeerd gemonteerde banden kunnen leiden tot een klapband met ernstige verwondingen als gevolg.”. Maak daarom op tijd een afspraak voor een nieuwe set Dunlop motorbanden bij ons in de werkplaats.

Wij leveren en monteren ook andere merken banden.Michelin,Metzeler,Bridgstone,Continental,Heidenau,Avon,Maxxis,Pirelli.

 

Vul onderstaand formulier in om een prijsopgave te ontvangen

 

 
Hypersportprestaties voor iedereen: Dunlop lanceert Qualifier CORE.

 

  • Dunlop Qualifier CORE gelanceerd in de eerste drie maten
  • Hypersportprestaties voor een betaalbare prijs
  • Verbeterde prestaties op nat wegdek ten opzichte van zijn voorganger

 

 

Dunlop heeft de Qualifier CORE gelanceerd, de nieuwste band in de reeks hypersport-banden. Deze band levert uitstekende en betaalbare prestaties voor rijders op een breed scala instap- en middenklasse sportmotoren.

De Qualifier CORE is voorzien van de nieuwste Dunlop-technologie en levert de befaamde hypersportcapaciteiten van Dunlop voor een betaalbare prijs. De band combineert een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding voor rijders van instapmodellen en middenklasse nakeds, middelgrote roadsters en sportmotoren, sportieve tourmodellen en sportmotoren van de vorige generatie.

De belangrijkste Dunlop-technologieën in de Qualifier CORE zijn de Dynamic Front Formula, het Carcass Tension Control System en de Jointless Belt. Deze zorgen voor uitstekende handelbaarheid en stabiliteit, terwijl innovaties zoals de met silica versterkte rubber- samenstelling de grip op nat wegdek en bij lagere temperaturen verbeteren.

Het bekende profiel is geïnspireerd op de eerste generatie Dunlop Sportmax SportSmart en wordt gecombineerd met de belangrijkste technologieën voor een uitgebalanceerde profielstijfheid, een geoptimaliseerde footprint en gelijkmatige slijtage. De herziene profielgroeven en positionering leveren ook veel betere prestaties in nat weer vergeleken met Qualifier CORE's voorganger, Qualifier II. Door Dunlop's Heat Control Technology worden verschillende cap (buitenste) en base (onderste) compounds gecombineerd om voorspelbare prestaties te garanderen tijdens de levensduur van de band, en zo de rijder meer waar voor zijn geld te bieden.

Qualifier CORE maakt deel uit van Dunlop's hypersportfamilie, die ook de premium banden SportSmart TT en SportSmart Mk3 bevat. Beide banden bezitten een aantal innovaties om indrukwekkende prestaties te leveren voor rijders van middenklasse en topklasse sportmotoren.

Qualifier CORE is in januari 2022 voor het eerst uitgebracht in drie populaire maten: 120/70ZR17 (voor), 160/60ZR17 (achter) en 180/55ZR17 (achter). In het vierde kwartaal van 2022 zullen nog een voormaat (120/60ZR17) en drie nieuwe achtermaten (190/50ZR17, 190/55ZR17 en 200/50ZR17) worden uitgebracht.