vandaag voor 14:00 uur besteld besteld morgen in huis

Communicatie op de motor

Communicatie op een motor of tussen verschillende motoren verloopt tegenwoordig meestal via bluetooth. Bikers World heeft inmiddels al jarenlang ervaring met de bluetooth headsets van sena  en op basis daarvan hebben we een aantal Types  die we in het assortiment hebben opgenomen. De meeste bluetooth headsets zijn losse modules die je op vrijwel iedere helm kunt bevestigen. Voor een aantal specifieke helmen zijn bluetooth headsets verkrijgbaar die compleet weggewerkt kunnen worden in een helm. Dit betekent dat je aan de buitenkant niets kunt zien van de bluetooth headset en is dus het meest ideale wanneer je liever niets aan de buitenkant van je helm monteert.zie hier onder de div types van sena die wij kunnen leveren,  ook kunnen wij de sets tegen meer prijs voor u inbouwen 

 

 

SENA COMMUNICATIE SYSTEMEN

 

Sena positioneert zich in het topsegment als het aankomt op Bluetooth communicatiesystemen. Met een brede range aan systemen is er voor elke type rijder een doeltreffend communicatiemiddel. Van een basis setje waarmee je enkel kan telefoneren en radio luisteren tot een zeer geavanceerde set waarmee in je groep van onbeperkte aantallen door elkaar heen kan praten. Tegenwoordig kunnen alle communicatiemerken met elkaar communiceren zodat je verbinding kan maken met elkaar ongeacht het merk. Zoals Cardo naar Sena of Interphone naar Cardo. 

Sena samenwerking met HJC en Shoei

Met samenwerkingen tussen Sena en helmenmerken als Shoei en HJC worden zeer subtiele oplossingen geboden waarbij de module nauwelijks zichtbaar is en geïntegreerd wegvalt in de helm. Hiermee voorkom je een extra windruis en blijft de aerodynamica zoals deze bedacht is in stand op hogere snelheden.