Vanuit Heemskerk start zondag 26 Mei de vijftiende Bikers World Lunchrit. In samenwerking met MTC Motovatie is een route van 160 kilometer door Noord-Holland uitgezet over mooie toerweggetjes.

Na een lekkere lunch  wordt de rit vervolgd over wederom mooie toerwegen naar Heemskerk.

Startpunt is bij Bikers World Heemskerk, Lijnbaan 21 H(Houtwegen). Het eindpunt is Beethoven Eten & Drinken in Heemskerk.

De route wordt alleen op navigatie aangeboden. Voor wie niet in het bezit is van een navigatiesysteem of gewoon ontspannen wilt rijden zijn er (zolang de voorraad strekt) tot 10.45 uur voorrijders aanwezig.

De inschrijving start om 10.00 en sluit om 11.00 uur en deelname kost € 12.50,-. Dit bedrag is inclusief lunch en drankje bij het eindpunt.(Beethoven Eten & Drinken)

Er wordt in groepjes van maximaal tien personen gereden, welke ook zelf samengesteld kunnen worden. Voorkeur heeft wel dat minimaal één motorrijder over navigatie beschikt. De organisatie hoopt tijdens de gezellige, ontspannen lunchrit veel deelnemers te verwelkomen.