vandaag voor 14:00 uur besteld besteld morgen in huis

Corona Maatregelen bij  Bikers World

Beste klant,

Uiteraard heeft de Lockdown ook impact op Bikers World. Wij doen ons uiterste best om onze service binnen de richtlijnen optimaal te houden. Heb je vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Met passen en meten stellen we jou als klant centraal en denken actief mee binnen de mogelijkheden die er wél zijn. Hieronder staat de informatie per afdeling.

Werkplaats:

Onze werkplaats mag gelukkig open blijven, dus winterbeurten, reparatie en onderhoud kunnen gewoon doorgaan. Je mag nog steeds zelf de motorfiets brengen of ophalen. Dit kan via de ingang van de werkplaats. In overleg is het mogelijk dat wij je motorfiets ophalen en/of terugbrengen. Hannes, chef werkplaats, is telefonisch en per e-mail bereikbaar voor advies of het maken van een afspraak.

• Telefoon: 0251-270650
  • E-mail: info@bikersworldheemskerk.nl

Showroom:

Op dit moment is onze showroom gesloten. Wel kunnen wij in overleg motorfietsen afleveren en de inruilmotor meenemen. Wij gaan ervan uit dat we op korte termijn ook proefritten kunnen organiseren, eventueel bij jou thuis. Uiteraard zijn Simone en Hannes telefonisch en per e-mail bereikbaar voor advies dan wel het maken van een afspraak voor je aankoop, inruil of proefrit.

• Telefoon: 0251-270650
  • E-mail: info@bikersworldheemskerk.nl

www.bikersworldheemskerk.nl

Uiteraard kan je al je onderdelen, onderhoudsmiddelen, accessoires en nog veel meer bestellen op onze webshop. Wij verwerken alle orders van dinsdag t/m zaterdag. Voor 14:00 uur besteld is dezelfde werkdag verstuurd. Wij willen je er wel op attenderen dat PostNL het héél erg druk heeft. Hopende op je begrip dat je bestelling op dit moment niet altijd de volgende dag al in huis is.Als het binnen de ijmond is komen wij het zelf bij u thuis brengen.

• Dinsdag t/m Vrijdag : 09:00 – 17:00
  • Za: 10:00 –  14:00
  • Zo: gesloten

Vul het onderstaande formulier in voor uw vragen of bestelling